fbpx

Cégügyvéd szolgáltatásunk már az online ügyvédi iroda keretei között is elérhető vállalkozó ügyfeleink számára, barátságos árakon. Íme néhány ötlet, miért jó a cégünknek, ha saját, “házi” ügyvéddel rendelkezünk. 

Vállalkozóként mindig hasznos, ha folyamatosan mellettünk áll egy olyan szakemberi gárda (ügyvéd, könyvelő), akihez mindig bátran fordulhatunk, ha kérdésünk, problémánk van. Az ugyebár eszünkbe se jutna, hogy csak akkor vegyünk fel könyvelőt, miután már megbírságolt bennünket az adóhivatal, ügyvédhez azonban sajnos még mindig csak akkor fordulunk, ha már úgymond “megtörtént a baj”. Ezzel nemcsak a saját esélyeinket csökkentjük le a problémás ügy kedvező megoldását illetően, de ügyvédünket is nehezebb lehetőségek elé állítjuk, valamint az sem utolsó szempont, hogy a választási lehetőségeink közül ez a lehető legdrágább megoldás. Ezért minden vállalkozónak azt tanácsoljuk, hogy legyen egy állandó ügyvédje, aki a cég teljes menetét átlátja és folyamatos jogi tanácsokkal, belső jogi ellenőrzéssel szolgálja a vállalkozó érdekeit.

Vállalkozóink már az indulás előtt is bátran fordulhatnak online ügyvédi irodánkhoz: elég, ha van egy jó ötleted, a jogi, adózási és egyéb járulékos kérdéseket bízd ránk, többéves tapasztalatunk, partner szakembereink azért vannak, hogy neked a legjobb, legolcsóbb törvényes megoldásokat kutassák fel, kezdve a cégalapítástól a telephely indításon át az adójogi kérdések, adózási mód választásokig.

Cégügyvédünk mindemellett bárki számára megfizethető, személyre szabott havidíjért folyamatosan a rendelkezésedre áll. Hiszen nem egyszerűbb egy szerződést jól megírni, neked kedvező rendelkezéseket beletenni, mint utólag pereskedni? Nem egyszerűbb egy kedvezőbb hatósági engedélyt, adózási módot választani, mint egy rossz választással évekre “bekötni” magunkat? Nem egyszerűbb és olcsóbb néhány órát és néhány ezer forintot előre, folyamatosan rászánni arra, hogy rendben menjenek dolgaink, mint utólag, évekig pereskedni, neadjisten büntető tárgyalásokra, rendőrségre járni?

Vállalkozó ügyfeleink minden esetben saját, személyre szabott csomagot és ennek megfelelő díjazást választhatnak online ügyvédi irodánktól. Még jobban járnak, ha a kapcsolódó szolgáltatásokat (könyvelők, székhely szolgáltatók, egyéb szakértők) is nálunk választják ki, sőt, a leginkább előrelátó, prémium ügyfeleinknek lehetőséget nyújtunk arra is, hogy egy több, mint 3000 cégből álló országos partneri hálózatunk részeseivé válhassanak. Ezzel már nemcsak jogi, hatósági és adózási ügyekben tudunk segíteni céges barátainknak, hanem abban is, hogy új piacokat, vevőket szerezzenek termékeiknek, szolgáltatásaiknak.

Vállalkozó vagy és kérdésed lenne? Nem tudod, milyen csomagot válassz? Írj nekünk és mindent megbeszélünk!

Légy okos és előrelátó, légy a céged barátja, keress föl minket most!