fbpx

Hamarosan elindul Webügyvéd oldalunk új projektje, Magyarország első Online Ügyvédi Irodája! A felhasználói tapasztalatokról, gyakorlati tanácsainkról a rendszer használatával kapcsolatban sorozatosan beszámolót teszünk közzé. Az alábbiakban jöjjön egy kis ízelítő abból, mire jó az Online Ügyvédi Iroda és mire használhatod. 

A legegyszerűbb válasz a kérdésre: bármikor használhatod bármilyen problémádra. Nálunk nincsen “kis ügy”, az online ügyvédi iroda lényege ugyanis éppen az, hogy mindennapi magán- és üzleti életedben felmerülő problémáidra gyors és szakszerű jogi megoldást nyújtson.

Az Online Ügyvédi Irodába nem kell bemenned, így az ügyvédi díj nem tartalmazza sem az ügyvéd irodabérletének, sem pedig drága antik bútorainak költségét sem. Azért fizetsz, amit kérsz: tanácsért, okiratszerkesztésért.

Időt is spórolsz: otthonról, vagy mobiltelefonról is konzultálhatsz a Te saját ügyvédeddel.

És ami a legfontosabb: ezentúl nem fog senki sem alábecsülni, legyen szó akár arról, hogy új munkaszerződést, szolgáltatói szerződést köss, akár arról, hogy panasszal fordulj a hatóságokhoz. A jog számodra, mindenki számára elérhetővé válik – ezáltal részese leszel egy jogilag tudatosabb, igazságosabb társadalom megteremtésére irányuló folyamatnak.

Miben más a Webügyvéd Online Ügyvédi Iroda más online jogi szolgáltatókhoz képest? Mi erre szakosodtunk, ezt csináljuk profi szinten. Általános szerződési feltételeink és munkamenetünk úgy van kialakítva, hogy Neked a legkényelmesebb legyen. Szolgáltatásainkra teljeskörű, emelt összeggel biztosított garanciát vállalunk, panaszod esetén saját, alternatív vitarendezési fórumunk segít abban, hogy Neked a legmegfelelőbb kompenzációt nyújtsuk. Online Ügyvédi Irodánk az első olyan Magyarországon, amely rendelkezik a Magyar Ügyvédi Kamara jóváhagyásával a működéséhez.

Kérdezz online ügyvédi irodánkról, vagy jelentkezz be!