fbpx

A címbeli eset sokkal gyakoribb, mint hinnéd…..a világháló már rég túlnőtt bennünket, nem olyan, mint amilyen a kétezres évek elején volt. Két perc alatt bárkinek lehet weboldala, blogja, sőt, akár webshopja is. És mindig sokkal egyszerűbb egy már jól működő modellt lemásolni, mint újat kitalálni…..

Egyik ügyfelünk kutyák kiképzésére, ápolására fejlesztett ki Magyarországon egyedülálló módszert, melyet oktatott is. Mondanom sem kell, saját korábbi tanítványai indítottak üzletet a módszerrel anélkül, hogy erre engedélyt kaptak volna ügyfelemtől – ráadásul, mivel a módszer fejlesztésével, népszerűsítésével kapcsolatos rengeteg munkát és költséget megspórolták, jóval olcsóbban hirdették szolgáltatásaikat – elcsábítva ezzel ügyfelem sok korábbi megrendelőjét. Ha lett volna megbízható jogi védelem a vállalkozáson, ezt nem tehették volna meg.

Azt mondják, a kisállat, a gyerek és a fogyókúra a három legtutibb biznisz, amivel nagyon sok pénzt lehet keresni. Másik ügyfelünk kisbabák gondozásával, altatásával kapcsolatos egyedi módszereket értékesít – mondhatnánk, hogy egy ilyen módszer önmagában bárhol fellelhető az interneten, hogyan is tudnánk levédeni, ez azonban ebben a formában egyáltalán nem igaz!

Gondoljunk csak a nagy fogyókúrás „gurukra”! Valójában egyikük sem maga találta föl a spanyolviaszt, hanem régóta meglévő, működő módszereket, diétás terveket „csomagol újra”, mégsem lenne egyszerű ezeket lemásolni bárkinek. Hogy miért?

A JOGI VÉDELEM miatt!

Jól működő vállalkozásnál a jogi védelem nem az utolsó a sorban, hanem a leges-legelső! Egy jól működő vállalkozás nem a jogi költségeken spórol, hiszen az okos üzletember tudja, hogy amit az elején megspórol, azt később tíz-, sőt, százszorosan lesz kénytelen kifizetni.

Weboldal-védő csomagunk most kedvezményes áron elérhető, amennyiben november 22-ig megbízást adsz nekünk jogaid védelmére! Töltsd ki rövid kérdőívünket (kattints ide) és rövid időn belül válaszolunk, elérhető-e a számodra szolgáltatásunk!

Tudj meg többet! Töltsd le ide kattintva e-bookunkat, valamint kövess bennünket és csatlakozz a november 21-én szombaton 18 órakor kezdődő élő bejelentkezésünkhöz, ahol közvetlenül ügyvédünknek teheted föl kérdéseidet!