fbpx

Online vállalkozol? Webshopod van, vagy valamilyen szolgáltatást nyújtasz az interneten? Úgy gondolod, értékes tartalmakat hozol létre és osztasz meg, netán valamilyen saját márkád is van már?

Online vállalkozó ügyfeleink nagyon sokféle tevékenységgel foglalkoznak: van, aki saját, speciális módszert fejlesztett ki kutyák masszázsára🐕, más egyedi textilpelenkákat gyárt, de vannak divattervező👜, zeneszerző🎼, sőt, író ügyfeleink is. Van, aki online szótárt üzemeltet és persze nagyon sokan nyújtanak ügyfeleink közül informatikai és/vagy marketing szolgáltatásokat. De megtalálhatóak köztük a lakberendezők, divat- és stílustanácsadók, coach-ok, sőt, különféle ezoterikus praxist gyakorlók is. Dolgoztunk és dolgozunk több sportolóval, edzővel is. Nagyon különböző szakmák, különböző emberek, ugye?

Két dolog mégis közös bennük:

1. Amellett, hogy nagyon szomorúak lennének, komoly anyagi veszteség is érné őket, ha valaki engedély nélkül lemásolná a weboldalukat, leutánozná az módszereiket, vagy a széles körben ismert márkajelzésüket használná.

2. Az 1. pont szerinti lehetőségről ELŐRE gondolkodtak és az elérhető legszélesebb körű jogi védelmet biztosítják weboldaluknak, azaz a VÁLLALKOZÁSUKNAK, végső soron a saját MEGÉLHETÉSÜKNEK.

Téged is érdekel, mi ez a védelem❓

Weboldal-védő csomagunk most kedvezményes áron elérhető, amennyiben november 22-ig megbízást adsz nekünk jogaid védelmére!

Töltsd ki ide kattinva rövid kérdőívünket és rövid időn belül válaszolunk, elérhető-e a számodra szolgáltatásunk.

Tudj meg többet! Töltsd le ide kattintva e-bookunkat, valamint kövess bennünket és csatlakozz a november 21-én szombaton 18 órakor kezdődő élő bejelentkezésünkhöz, ahol közvetlenül ügyvédünknek teheted föl kérdéseidet!